Huidverbeterende behandelingen

Huidverbetering

Wij mensen zijn allemaal uniek en daarom is het zo belangrijk om per persoon, per huidtype een behandeling samen te stellen die helemaal bij jou past.
Ik luister graag naar jouw wensen waarna we samen een plan maken en zoeken we naar de beste oplossing die past binnen je (financiële) mogelijkheden. 

Wist je dat peelings niet alleen voor de gezichtshuid te gebruiken zijn maar ook heel goed werken om huidproblemen op je handen, rug, onderarmen en zelfs je bikinilijn toe te passen zijn ? 

Hieronder beschrijf ik de verschillende huidverbeterende behandelingen met daaraan gekoppeld de verschillende prijzen.
In sommige situaties maak ik hier een mix van omdat een huid soms het beste van twee werelden vraagt.
Prijzen zijn daarom indicatief en kunnen na overleg met jou, worden aangepast. 

Handig te weten: ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos en speciaal opgeleid om de acné huid te mogen behandelen. Dat maakt dat mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeringen vergoed kunnen worden. Mocht je hier meer over willen weten, vraag me er gerust naar. 

 • DMK Enzymen Therapie Prijs per behandeling €125
 • Kuur 4 behandelingen €450

Verwijderen  Opbouwen  Beschermen  Behouden

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd. DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

De DMK huidprotocollen en Home Prescriptives (thuisproducten) zijn, naast DMK’s Enzym Therapie, een voorwaarde om resultaten op lange termijn te bereiken.

Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen:

 • acne,
 • (vroegtijdige) veroudering, 
 • atopische dermatitis,
 • rosacea,
 • huidschimmel,
 • littekens,
 • spinnewebjes,
 • cellulite,
 • slappe huid,
 • hyperpigmentatie,
 • droge huid,
 • gebarsten huid,
 • zonnebrand,
 • brandwonden,
 • pre & post-operatief, 
 • ontstoken en geïrriteerde huid,
 • reactieve huid,
 • vale huid,
 • problemen van het ooggebied (kringen, wallen, roodheid …),
 • donkere plekken,

​WAT KAN JE VERWACHTEN?

Bij je eerste bezoek zal ik als DMK Specialist je huidconditie nagaan en de belangrijkste probleemzones bepalen. DMK Specialisten zijn erop getraind om je huid grondig te beoordelen vanuit een functioneel en structureel inzicht en kunnen zo een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Dit behandelschema bestaat uit enerzijds de behandelingen en anderzijds de adviezen voor de thuisproducten.

De eerste vier tot vijf behandelingen hebben een voorbereidende functie. Ook de thuisproducten zullen in de beginfase anders zijn dan na deze vier behandelingen omdat de DMK Specialist je huidconditie nauwgezet zal opvolgen en het schema hierop aanpast. Het is heel belangrijk dat de huid op een correcte manier wordt voorbereid om nadien bij andere huidprotocollen (zoals een peeling of een lifting) heftige reacties te voorkomen.​

Om de beste resultaten te behalen zijn regelmaat en toewijding heel belangrijk! Tijdens de voorbereidende fase dien je wekelijks een afspraak in te plannen voor je behandeling, en je schema met de thuisproducten nauwkeurig opvolgen is een must.

Alleen op die manier werken wij samen naar de gewenste resultaten toe. Na één behandeling of/en week na week zien we de huidconditie progressief verbeteren. Maar geduld is een schone deugd: afhankelijk van de huidconditie wordt een mooi resultaat zichtbaar na zes tot twaalf weken.

 • MEDIK8 BASIS ACNE REINIGING Prijs € 49,50 

Een prima basis om mee te starten en te ervaren wat een behandeling met jou en je huid doet.
Tijdens een basisreiniging maak ik je huid heel goed schoon. Ik gebruik hier  verschillende middelen voor met als doel om alle zichtbare oneffenheden zoveel als mogelijk te verwijderen. 

 • MEDIK8 PROFESSIONAL PEELS Prijs €95

Ik werk al jarenlang met Medik8 omdat ik elke keer weer opnieuw verrast raak van hoe de peelings met hun nieuwe (Time Release) technologie op een vrij zachte manier fantastische resultaten op de huid geven. 

Met een kuur van 6 behandelingen behaal je de meest effectieve resultaten maar een kortere kuur of losse behandelingen zijn ook altijd mogelijk.
Medik8 heeft verschillende soorten peelings met elk hun eigen specifieke werking.


REWIND
Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en daardoor fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN
Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huid teint te herstellen.

CLARITY
Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA
Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA
Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

EYE REVEAL
Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

– NIEUW –

MONO PEELS: 
als een zelfstandige behandeling  prijs €95
of €30 extra bij een professional peel.

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Als  Medik8-professional heb ik keuze uit een reeks verschillende sterkten. Hiermee kan ik de lagen van ingrediënten bepalen die je huid nodig heeft.

MONO MANDELIC TR ( speciaal voor de huid met acne en verstopte poriën)
30% L-Amandelzuur professional peeling.

MONO LACTIC TR ( Speciaal voor de gepigmenteerde huid, vochtarme en doffe huid)
30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

MONO GLYCOLIC TR ( Speciaal voor de verouderde en zonbeschadigde huid)
30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

Voor alle peelings die ik toe pas geldt dat het effect ervan versterkt wordt door gebruik te maken van de juiste huidverzorging met de juiste ingrediënten erin. Ik leg dit tijdens een gesprek met u uitgebreid uit maar mocht u er nu al meer over willen weten, wil ik verwijzen naar de tab Producten op deze site.

 • DERMAPEN EN MICRONEEDLING Prijs gezicht € 95
  Prijs decolleté € 45 

Microneedling is een behandeling welke ik kan toepassen om je huid te verbeteren en je huid strakker te maken. Dit gebeurt doordat we hele kleine gaatjes maken in je huid. Microneedling kan op verschillende wijze worden toegepast en ik gebruik hiervoor de dermapen. 

De Dermapen is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie.

De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Na verloop van tijd zul je merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug! Hoe fijn is dat? 

De behandeling is geschikt voor de volgende toepassingen:

 • Huidverjonging
 • Huidverbetering
 • Pigmentvlekken
 • Littekens (acné)
 • Grove poriën
 • Striae
 • Fijne lijntjes en rimpels

De Dermapen behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

 • BINDWEEFSELMASSAGE Prijs € 65      (40 min)           
  Prijs € 37,50 ( 20 min)

  Bij een gezichtsbehandeling krijgt u altijd 20 % korting op de bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid. Ik bied bindweefselmassage aan voor het gezicht. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om je huidconditie te kunnen verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. Ik pas daarom een speciale techniek toe, waarbij ik invloed uitoefen op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen). Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging.